Home » Design Lene Kjølner » Skytsenglen – konkurrence

Skytsenglen – konkurrence

skytsengle heiring lene kjølner


skytsengel heiring smykkestreger lene kjølner

Skytsenglen er resultatet af samarbejdet mellem Lene Kjølner og Frits Heiring. Lene (der er min mor) tegner smykker, som jeg også har skrevet om i et tidligere indlæg, som Frits Heiring så producerer. Min mor har lavet flere flotte designs for Heiring, men Skytsenglen vil nok altid være min favorit. Tanken bag Skytsenglen er, at man har en ledsager gennem livet. Den symboliserer kærlighed, omsorg og beskyttelse, og uanset om det er som en gave til sig selv, eller om der er nogle andre, der har tænkt på én, så er det altid en dejlig tanke, at man har skytsenglen med sig.

Det kan godt virke en smule overtroisk, og det er jeg egentlig ikke, men som jeg selv siger til kunderne i butikken, hvem har så ikke brug for en skytsengel?

Skytsenglen fås i to forskellige designs: en med lukket kjole, som jeg tænker som lidt mere rå, og en med åben kjole, som er mere fin. Ud over dette fås begge designs i de 4 farver: sølv, oxideret sølv, forgyldt sølv og rosa-forgyldt sølv. Skytsenglen er også kommet i en lidt mindre model, som jeg tit oplever bliver brugt til dåbsgave.

I forbindelse med SMYKKESTREGER-bloggen vil jeg gerne sætte en Skytsengel på højkant til en heldig læser! Alt du skal gøre er at kommentere dette indlæg, hvori du fortæller, hvorfor eller hvornår du har brug for en skytsengel og hvilken udgave af Skytsenglen, du kunne tænke dig at vinde. Jeg trækker den heldige vinder tirsdag d. 13. oktober.

Du kan se alle udgaver af Skytsenglen på SMYKKESTREGER

 

19 tanker om “Skytsenglen – konkurrence

 1. Mine børns far gør vores liv hårdt.. hver dag er en kamp. Og vi har endnu ikke ro på.. Yderligere skal vi flytte fra ham jeg troede skulle være en del af vores familie for altid.. så hver dag er en lille kamp der skal vindes. Og jeg kunne virkelig ønske mig, at have en skytsengel med på min vej, til at minde mig om jeg ikke kæmper forgæves. At det lykkes, så vi bliver hele mennesker og sårene læges igen..

 2. Hej! jeg vil meget gerne vinde en skytsengel – helst i guld – som jeg gerne vil forære min dejlige datter.
  Hun betyder utrolig meget for mig. hun er 37 år, og har givet mig to dejlige børnebørn, som jeg er meget sammen med. Jeg er sikker på, hun vil blive meget glad for en skytsengel.

 3. Jeg ønsker mig en guld med åben kjole, jeg har tidligere haft en men den er blevet væk og jeg savner den meget.

 4. Vi har alle brug for nogen som passer på os. Alle dem jeg holder af har jeg lyst til at forærer en skytsengel.

 5. Jeg ønsker mig en skytsengel i guld til min søster, der netop i dag er faldet i badekaret og slået sig temlig slemt, bla. brækket næsen og slået en tand ud gennem læben. Hun må da have brug for en skytsengel til at passe på sig.

 6. Jeg har ved to anledninger givet den lille, fine skytsengel som dåbsgave, da jeg synes, det er et meget yndigt og utraditionelt smykke samt, at der ligger et smukt budskab bag :-)

  Selv ønsker jeg mig skytsenglen med den åbne kjole i forgyldt sølv <3

 7. Jeg ønsker mig den smukke engel i kobber med åben kjole. Jeg er så heldig at have fri juleaften i år fra arbejde – så den skal sprede glæde over mit julebord :-)

 8. Jeg har den med åben kjole i sølv, som jeg er mega glad for. Men er helt vild med den i rosa forgyldt sølv, så den ønsker jeg mig.

 9. Ønsker en sølv med lukket kjole. Alle vil gerne have skytsengle til at våge over en. ❤️❤️

 10. Jeg tror på engle og er så heldig at have flere både her og i himlen som passer på mig. En af dem der passer på mig her, er min gode kollega og veninde Karen. Hun tror også på engle og jeg ville give den smukke skytsengel til hende hvis jeg vinder.

 11. Vi har alle brug for en skytsengel :), og hvis jeg er den heldige vinder af en i guld vil jeg forære den til min svigerinde som har to børn i hånden og tre i hjertet.

 12. Jeg er alene med to drenge, der begge har kæmpe udfordringer i hverdagen, den ene med en kronisk medfødt nervesygdom.
  Jeg kæmper dagligt med at være tilstrækkelig for de to guldklumper, og kunne i aller højeste grad bruge en skytsengel til at støtte mig i kampen.
  Det må meget gerne være en forgyldt med åben kjole

  1. Kære Mette Drescher.
   Du er den heldige vinder af en skytsengel :D Stort tillykke!
   Jeg har skrevet en mail til dig som du meget gerne må svare på, så vi kan få din skytsengel på vej til dig.
   Kh Kristine :)

 13. Jeg vil glæde mig selv med en skytsengel – gerne med åben kjole i guld.
  Jeg har hårdt brug alle den. Er ramt af cancer – uhelbredelig, men jeg kæmper for at være en af dem, som alligevel vinder kampen, med hjælp fra naturens medicinkammer, kemo og antistoffer.
  Engang, vil jeg sende den videre til et af mine børnebørn, som har infantil autisme.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>