Home » Design Lene Kjølner » Eget design – Design Lene Kjølner

Eget design – Design Lene Kjølner

lene kjølner smykkedesign smykkestreger

Vi har på SMYKKESTREGER stort fokus på designs af Lene Kjølner. Jeg er nemlig så heldig, at jeg har en smykkedesigner i familien.

Lene Kjølner er min kære mor, og hun har altid været kreativ, og især i samarbejdet med guldsmed Heiring er der kommet flotte resultater ud af det. Samarbejdet foregår på den måde, at Lene tegner smykker, hvorefter Frits Heiring skaber dem. De kommer så til at indgå som en del af brandet Heirings lækre smykkekollektion. Blandt de største succes’er er Skytsenglen og Heyday, som også sælges på SMYKKESTREGER.

Heyday-serie ^ Heyday-serien

Lene har studeret æstetik og kultur, og senere, efter at have mødt sin mand, Aage Kjølner, blev hun en del af familieguldsmeden SILVER HOUSE, KJØLNER. Sammen åbnede de smykkebutikken DET RUNDE HJØRNE, hvor der ud over smykker også blev fokuseret på design og kunsthåndværk, som har en særlig plads i Lenes hjerte. Ved siden af butikkerne blev Lene ved med at have sin kreative side kørende – både ved at tegne specialfremstillede smykker efter vores kunders ønsker, men også ved at skabe smykkeserier for bl.a. smykkefirmaet Rauff.

“Siden jeg var lille, har jeg altid udforsket materialer for at bruge dem kreativt. Med min efterhånden lange erfaring med at sælge smykker var det derfor naturligt, at jeg en dag selv begyndte at tegne smykker” – Lene Kjølner

I dag er det smykkebrandet Heiring, Lene tegner enkelte smykkeserier til – de har et perfekt samspil, og skaber sammen nogle smukke smykkeserier, som sælges i flere lande i Europa. Se mere af Heirings flotte kollektion.

Skitser og skytsengel

Skytsengle tilfældigt

Du kan se et udvalg af Lenes design herunder. Lene Kjølners designs kan desuden ses på webshoppen her.

 

– Kristine

Vedhæng, Skytsengel, m. runde vinger i rhodineret sølv
DKK 475
Vedhæng, Skytsengel, m. runde vinger i oxideret sølv
DKK 475
Vedhæng, Skytsengel, m. spidse vinger i rosa-forgyldt sølv
DKK 475
Vedhæng, Skytsengel, m. spidse vinger i rhodineret sølv
DKK 475
Vedhæng, Skytsengel, m. spidse vinger i forgyldt sølv
DKK 475
Vedhæng, lille skytsengel m. runde vinger, rosa-forgyldt sølv
DKK 415
Vedhæng, lille skytsengel m. runde vinger, forgyldt sølv
DKK 415
Vedhæng, lille skytsengel m. spidse vinger, rhodineret sølv
DKK 415
Vedhæng, lille skytsengel m. spidse vinger, oxideret sølv
DKK 415

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>